Shitja e gjashte njesive te sherbimit ne objektin “Objekt banimi dhe sherbimi tip 83/5 me 8kat”

  • Version
  • Download 1
  • File Size 3.92 MB
  • File Count 1
  • Create Date February 28, 2021
  • Last Updated February 28, 2021

Shitja e gjashte njesive te sherbimit ne objektin “Objekt banimi dhe sherbimi tip 83/5 me 8kat”

Shitja e gjashte njesive te sherbimit ne objektin “Objekt banimi dhe sherbimi tip 83/5 me 8kat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top