Shitja e pese njesive te sherbimit ne objektin “Objekt banimi dhe sherbimi tip 83/5 me tete kate i ndertuar me fondet e EKB-se ne qytetin e Beratit”

  • Version
  • Download 5
  • File Size 4.03 MB
  • File Count 1
  • Create Date February 28, 2021
  • Last Updated February 28, 2021

Shitja e pese njesive te sherbimit ne objektin "Objekt banimi dhe sherbimi tip 83/5 me tete kate i ndertuar me fondet e EKB-se ne qytetin e Beratit"

Shitja e pese njesive te sherbimit ne objektin “Objekt banimi dhe sherbimi tip 83/5 me tete kate i ndertuar me fondet e EKB-se ne qytetin e Beratit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top