Shitja e shtate njesive te sherbimit dhe katermbedhjete garazhe ne objektin “Godina nr2 me tete kate ne qytetin e Korces”

  • Version
  • Download 1
  • File Size 4.02 MB
  • File Count 1
  • Create Date February 28, 2021
  • Last Updated February 28, 2021

Shitja e shtate njesive te sherbimit dhe katermbedhjete garazhe ne objektin "Godina nr2 me tete kate ne qytetin e Korces"

Shitja e shtate njesive te sherbimit dhe katermbedhjete garazhe ne objektin “Godina nr2 me tete kate ne qytetin e Korces”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top